Uuden käyttäjätunnuksen luominen

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 09 Nov 2022 klo 03:24 PM tekijä Matias Sarvanne

Jos sähköpostiosoitteesi on jo liitetty organisaatiosi työtilaan, olet saanut siitä ilmoitusviestin ohjelmistolta ”Inclus” (noreply@mail.inclus.com). Seuraa sähköpostissa olevia linkkejä aktivoidaksesi tilisi ja luodaksesi salasanan. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena.

Muussa tapauksessa mene osoitteeseen https://app.inclus.com/ ja klikkaa Rekisteröidy.

Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana.

Klikkaa sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin aktivointilinkkiä (noreply@mail.inclus.com). Jos et löydä linkkiä tarkista roskapostisi.