Miten voin muokata arvioitavia tekijöitä?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Fri, 05 Jan 2024 klo 03:03 PM tekijä Matias Sarvanne

Mene projektisivulle ja valitse Riskit/Tekijät-välilehti. Termit voivat vaihdella projektiasetuksissa tehtävän kielivalinnan mukaisesti.

Voit lisätä uusia riskejä tai kategorioita valitsemalla lisää uusi riski/tekijä tai lisää uusi kategoria.

Klikkaa jakoavainta muokataksesi riskin nimeä, kuvausta ja muita lisätietoja.

Sessio välilehden sessioeditorissa, voit valita mitkä riskit/tekijät tulevat näkyviin kyselylomakkeelle.

Klikkaa laatikon kuvaa arkistoidaksesi tekijän/riskin pois listalta.

Tekijän arkistointi piilottaa vastausdatan tulospuolelta. Voit tarvittaessa palauttaa tekijät/riskit arkistosta.

Voit valita näytetäänkö arvioitavien riskien/tekijöiden kuvaukset kyselylomakkeessa erillisissä dialogi-ikkunoissa, tooltipeissä vai lomakkeissa rivitettynä tekijöiden nimien alapuolelle. Valitse sivun ylälaidasta projektin tietojen vierestä jakoavain ja aktivoi haluamasi vaihtoehto.