Miten voin muokata vastausvaihtoehtoja Kriteerit-välilehdellä

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 22 Mar 2023 klo 12:35 PM tekijä Matias Sarvanne

Mene projektisivulle ja valitse Kriteerit-välilehti.

Valitse kriteeri, jonka vastausskaalaa haluat muokata ja klikkaa jakoavainta.

Syötä vastausvaihtoehtojen numeeriset arvot sekä nimet. Voit myös valita pohjaksi yhden valmisskaaloista ja muokata siitä sopivan riskien arviointia varten.

Jos haluat lisätä EOS-vaihtoehdon, älä määrittele sille numeerista arvoa vaan jätä kyseinen kenttä tyhjäksi ja syötä ainoastaan nimi. Numeerisen arvon antaminen EOS-vaihtoehdolle vaikuttaa laskennallisiin keskiarvoihin.

Voit myös lisätä ja muokata tarkentavia kysymyksiä. Tarkentavat kysymykset kohdennetaan niille vastaajille, jotka valitsevat kyseisen vastausvaihtoehdon. Vaihtoehtoisesti voit kysyä tehtäväehdotuksia riskin pienentämiseksi tai hallitsemiseksi.