Kirjaudu tilillesi ja paina omat tiedot oikeassa yläkulmassa.

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla sinulle sopivan vaihtoehdon:

Lataa tunnistautumissovellus puhelimesi sovelluskaupasta (esim. Google AuthenticatorMicrosoft Authenticator, tai Authy) ja lue QR-koodi todentajasovelluksellasi puhelimellasi.

Paina seuraava.

Noudata ohjeita lisäämällä kaksiosaisen sovelluksesi luoma salasana:

Paina vahvista.

Kaksiosainen todennus on nyt käyttövalmis.

Voit poistaa toiminnon käytöstä valitsemalla ei käytössä painikkeen ja antamalla tunnistautumissovelluksen luoman koodin: