Kullakin sessiolla ja lisäksi projektilla itsellaan on omat johtopäätöskenttien sisällöt, jotka näkyvät näiden omilla tulossivuilla. Tarkista, että olet valinnut saman tulossivun minne johtopäätökset on kirjattu.

Kaikilla käyttäjillä, joilla on tunnukset kyseiseen työtilaan on oikeus muokata tai poistaa johtopäätöksiä.