Minne vastausdatani katosi?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Mon, 19 Jul 2021 klo 01:03 PM tekijä Joonas Rajamäki

Tarkista, että klikkasit Projektin tulokset-painiketta sivun ylälaidasta tai haluamasi session tulossivulinkkiä, etkä esimerkiksi tyhjän session tulossivulinkkiä. Vakioasetuksena projektin tuloksia voi tarkastella vain sisäänkirjautuneet käyttäjät, ellei tuloksia aseteta julkisiksi (katso tästä artikkelista lisätietoja).

Tarkista, että nelikentän akselistossa on oikein valittuna ne kriteerit, jotka sisältävät vastausdataa.

HUOM: Tekijän näkyminen nelikentässä edellyttää sitä, että se on saanut molemmilta nelikentän akseleiksi valituilta kriteereillä vähintään yhden vastauksen. Jos vastauksia on vain toisen akselin osalta, tekijä ei näy nelikentässä

Tarkista, ettei sinulla ole aktiivisia valintoja tulostaulukossa. Kilkkaa yläpaneelista Tyhjennä valinta.

Jos data on edelleen hukassa, ota meihin yhteyttä niin ratkotaan asia.