Organisaation työtilan lisääminen

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 05:44 PM tekijä Joonas Rajamäki

Jos käyttäjätunnustasi ei ole vielä yhdistetty organsiaatiosi työtilaan tai organisaatiollasi ei ole vielä sellaista, ota yhteyttä organisaatiosi pääkäyttäjään tai support@inclus.com. Liitämme käyttäjätunnuksesi organisaatiosi työtilaan mahdollisimman pian. Organisaatiosi pääkäyttäjää pystyy tekemään saman.

Organisaatioiden työtilojen lukumäärä on määritelty lisenssisopimuksessa. Jos organisaationne tarvitsee lisää työtiloja, ota yhteyttä support@inclus.com.