Käyttäjäoikeuksien lisääminen

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Thu, 16 Sep 2021 klo 04:41 PM tekijä Joonas Rajamäki

Työtilan pääkäyttäjillä (Ylläpitäjä) on oikeus lisätä ja poistaa käyttäjiä työtiloista. Käyttäjämäärälle voi olla määritelty maksimiraja, joka näkyy käyttöliittymässä, jos sellainen on.

Käyttäjien lisääminen onnistuu työtilasivulla antamalla käyttäjän sähköposti, valitsemalla heidän käyttäjäoikeustasonsa ja lisäämällä heidät.

Jos lisätyllä henkilöllä ei ole vielä aktiivista käyttäjätunnusta, hän saa sähköpostiviestin lähettäjältä "Inclus <noreply@mail.inclus.com>". Viestin ohjeita seuraamalla hän voi rekisteröityä käyttäjäksi.

Rekisteröitymisen jälkeen henkilöllä on pääsy organisaation työtilaan.