Poikkeamaraportointi

Tekijä Matias Sarvanne, Muokattu Tue, 02 Jan 2024 klo 01:07 PM tekijä Matias Sarvanne

Inclus on lisännyt toiminnallisuuden poikkeamailmoitusten tekemiseen.
Tällä hetkellä vain Inclusin henkilökunta voi aktivoida poikkeamailmoitukset Inclus prosesseihin.

Kontaktoi Inclusin asiakasvastaavasi jos haluat aktivoida toiminnallisuuden.

Kuinka laitat pystyyn poikkeamailmoitusten järjestelmän:

Vaihe 1. Luo poikkeamailmoituksen kyselylomake

Mene poikkamat välilehdelle projektissasi. Oletuskenttinä lomakkeessa on ilmoituksen otsikko ja kuvaus. Voit lisätä lisää kustomoitavia kenttiä lomakkeelle.

Voit lisätä uusia kenttiä avoimelle tekstille, päivämäärälle ja monivalintakysymyksille. Voit myös lisätä mahdollisuuden liittää tiedostoja raporttiin.

Voit määritellä tietokentät pakollisiksi tai jättää vapaaehtoiseksi.

Vaihe 2: Vastauslinkin jakaminen

Kun poikkeamailmoituslomake on valmis, voit jakaa sen organisaatiosi käyttöön.

Jos lomake on asetettu yksityiseksi, kaikki raportoijat tarvitsevat käyttäjätunnukset Inclusiin.

Kun lomake on asetettu avoimeksi, linkin voi jakaa vapaasti raportoijille ilman käyttäjätunnuksia eri kanavissa.

Vaihe 3: Raporttien käsittely

Poikkeamailmoituksia voi seurata listanäkymässä, josta käsittelijä näkee poikkeamailmoitusten määrän ja käsittelyn statuksen.

Klikkaamalla poikkeamailmoituksen otsikkoa, pääsee tarkastelemaan tarkempia tietoja ilmoituksesta:

Raportin statusta voi muuttaa kun ilmoitus on otettu käsittelyyn tai kun asia on käsitelty.

Ilmoitusten tietoja ja statusta voi muuttaa myös poikkeamaraporttien koontisivulla jakoavaimen symbolista.

Vaihe 4: Yhdistä poikkeamailmoitukset tiettyihin riskeihin:

Kun editoit poikkeamailmoituksen sisäisiä tietoja, voit yhdistää poikkeamaraportit myös tiettyihin riskeihin tai tekijöihin.