Miksi sidosryhmäni eivät saa kyselylomaketta auki?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 06:13 PM tekijä Joonas Rajamäki

Tarkista, että jakamasi linkin kohdalla on projektisivulla valittuna asetus Avoinna.

Voit kokeilla itse linkin toimimista avaamalla sen selaimen incognito-tilassa, jolloin selain ei muista omia kirjautumistietojasi. Jos linkki aukeaa sinulla normaalisti, ongelma on todennäköisimmin selaimessa, sen lisäosissa tai rajoitetuissa palvelinyhteyksissä.

Pyydä lisää apua osoitteesta support@inclus.com.