Miten voin muokata kyselylomaketta eri vastaajaryhmille sopivaksi?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Fri, 10 Mar 2023 klo 07:58 PM tekijä Joonas Rajamäki

Voit asettaa, että kyselylomakkeen sisältö vaihtuu vastaajan taustakysymysvastausten perusteella.

Kun sinulla on tekijät luotuna siirry Ryhmät -sivulle.

Lisää uusia taustakysymyksia ja ryhmiä tarvittaessa.

Ehdollisen sisällön määrittely tehdään ryhmän asetukista. Avaa asetukset jakoavaimesta ryhmän kohdalla.

Jokaisen ryhmän kohdalla voit valita mitä tekijöitä, kriteereitä tai avoimia kysymyksiä haluat näyttää vastaajalle kyselylomakkeessa, kun hän valitsee kyseisen ryhmän. Voit laittaa suodattimia vaikka vain yhteen ryhmän taustakysymyksen tai jopa taustakysymyksen jokaiseen ryhmään.

Katso introvideo tästä toiminnosta (englanniksi):

(1284) New Inclus Feature: Advanced content filtering - YouTube