Miten voin lisätä tai muokata vastaajaryhmiä?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 06:03 PM tekijä Joonas Rajamäki

Valitse projekti ja Ryhmät-välilehti.

Kilkkaa Lisää uusi ryhmä tai Lisää uusi taustakysymys.

Klikkaa jakoavainta muokataksesi.

Voit myös aktivoida ja deaktivoida ryhmiä eri sessioista, jolloin voit suunnitella eri vastaajaryhmielle erilaiset kyselylomakkeet. Tämä ei vaikuta olemassa olevaan vastausdataan. Jokaisessa sessiossa tulee kuitenkin olla vähintään yksi aktiivinen vastaajaryhmä.

Klikkaa roskakoria poistaaksesi. Ryhmän poistaminen poistaa myös kaiken siihen liittyvän vastausdatan.

Voit myös pyytää vastaajia kertomaan nimensä ennen vastaamista. Valitse sivun ylälaidasta projektin tietojen vierestä jakoavainRastita kohta Osallistujien tulee kertoa nimensä ennen vastaamista.

Voit määrittää näkyykö vastaajien taustaryhmät tai nimet kommenttien yhteydessä. . Valitse sivun ylälaidasta projektin tietojen vierestä jakoavain. Rastita kohta Näytä kommentoijan taustakysymysvastaukset kommentin yhteydessä. Jos vastaaja on antanut nimensä, myös se näytetään.