Mene projektisivulle ja valitse Tekijät-välilehti.

Voit lisätä tekijöitä tai kategorioita valitsemalla lisää uusi tekijä tai lisää uusi kategoria.

Klikkaa jakoavainta muokataksesi.

Voit aktivoida ja deaktivoida tekijöitä sessioista. Tämä ei vaikuta olemassa olevaan vastausdataan.

Klikkaa roskakoria poistaaksesi tekijän kokonaan. Tekijän poistaminen poistaa myös vastausdatan.

Voit valita näytetäänkö arvioitavien tekijöiden kuvaukset kyselylomakkeessa erillisissä dialogi-ikkunoissa, tooltipeissä vai lomakkeissa rivitettynä tekijöiden nimien alapuolelle. Valitse sivun ylälaidasta projektin tietojen vierestä jakoavain ja aktivoi haluamasi vaihtoehto.