Mene projektisivulle ja valitse Avoimet kysymykset -välilehti.

Voit lisätä avoimia kysymyksiä joko kyselyn alkuun, loppuun tai tietyn kategorian alkuun tai loppuun.

Lisää uusi avoin kysymys tai klikkaa olemassa olevan kysymyksen kohdalta jakoavainta.

Voit aktivoida ja deaktivoida kysymyksiä eri sessioista. Tämä ei vaikuta olemassa olevaan vastausdataan.

Voit myös muuttaa kysymysten järjestystä tarttumalla niiden vasempaan reunaan hiirellä ja raahaamalla.

Voit poistaa kysymyksen kokonaan klikkaamalla roskakoria. Kysymyksen poistaminen poistaa myös kaiken siihen liittyvän vastausdatan.

Jos haluat tehdä muotoiluja tekstikentän tekstiin tai lisätä esimerkiksi linkkejä, voit käyttää markdown syntaxia (lisätietoja linkistä). Lisätietoja support@inclus.com.