Miten voin jakaa kyselyn tulokset sidosryhmilleni?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 12 Apr 2023 klo 10:49 AM tekijä Matias Sarvanne

Voit jakaa näkymän arvioinnin tuloksiin sähköpostilla kaikille sidosryhmille. Vastaanottaja pääsee sähköpostin linkin kautta katselemaan ja suodattamaan tuloksia, mutta hänellä ei ole oikeuksia muuttaa oletusnäkymiä.

Voit myös avata tulokset julkisiksi, jolloin linkki muuttuu avoimeksi. Huomioi että linkki on näin julkinen ja linkki on avoinna kaikille jotka tietävät url-osoitteen.

Mene projektisivulle ja valitse sen session tuloslinkin kohdalta Avoinna, jonka haluat jakaa. Tämän asetuksen ollessa päällä vastaajille näytetään linkki session tulossivulle kyselyyn vastaamisen jälkeen.

Tulosten ollessa avoimia voit myös kopioida tulossivun linkin linkin suoraan sähköpostiin ja jakaa sellaisenaan.

HUOM. Projektin tulosten asettaminen avoimiksi ei aseta kaikkien sessioiden tuloksia avoimiksi. Projektin tulosten ollessa avoimia, kyselyiden vastaajat eivät näe linkkiä tulossivulle (tämä tapahtuu vain asettamalla kyseisen session tulokset avoimiksi).