Miten voin jakaa tekstiraportin ja/tai visualisaatiot sidosryhmilleni?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Thu, 11 May 2023 klo 11:09 AM tekijä Matias Sarvanne

Mene projektisivun sessiolistaan.

1. Jos haluat jakaa tulokset vain yhteen sessioon, valitse sen session tulosten kohdalta Avoimia, jonka haluat jakaa. HUOM. tämä näyttää kyselyn vastaajille linkin visualisaatiot-sivulle vastaajan painaessa Olen valmis -nappia kyselyn päätteeksi. (lisätietoja tästä artikkelista).
  2. Voit jakaa koko projektin tulokset menemällä Visualisaatiot tai Tekstiraportti sivulle. Klikkaamalla "Jaa" painiketta, voit antaa katseluoikeuden henkilökohtaisella sähköpostiin tulevalla linkillä.

3. Voit asettaa projektin tulokset myös julkisiksi, jolloin voit kopioida linkin tekstiraporttiin/visualisaatioihin suoraan sähköpostiin ja jakaa sellaisenaan.

VINKKI: Suosittelemme raporttisivun kopioimista tekstinkäsittelyohjelmistoon. Tämän jälkeen tulosvisualisoinneista otettujen leikekuvien liittäminen raporttiin on helppoa (esimerkiksi Windowsilla: windows-painike + shift + s) Näin saat luotua nopeasti visuaalisesti hyvännäköisiä raportteja.