Kyselylomakkeen otsikko ja johdantoteksti

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 06:09 PM tekijä Joonas Rajamäki

Jokaisella projektin sessiolla on oma kyselylomakkeensa, joille voit syöttää eri tiedot.

Mene projektisivulle ja valitse Sessiot-välilehti. Klikkaa haluamasi session kohdalta jakoavainta. Syötä tekstit Otsikko ja Kuvaus -kenttiin.

Jos haluat tehdä muotoiluja tekstikentän tekstiin tai lisätä esimerkiksi linkkejä, voit käyttää markdown syntaxia (lisätietoja linkistä). Jos tarvitset tukea markdown syntaxin käyttämiseen, ota yhteyttä support@inclus.com.