Paina Lisää sessio-painiketta ja Kopioi sessio. Tämä kopioi automaattisesti kaikki session kriteerit ja tekijät.

Ota käyttöön moduulin alareunassa olevissa lisäasetuksissa Näytä edeltävän session vastaukset kyselyssä-liukusäädin.

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva, lintu

Kuvaus luotu automaattisesti

Varmista, että ensimmäisen session tulokset ovat määritetty Avoinna.

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Tarkastele korjattuja tuloksia tulossivulla napsauttamalla juuri luomaasi oikeassa yläkulmassa olevaa yhteenvetoistuntoa.

Kuva, joka sisältää kohteen kartta, teksti

Kuvaus luotu automaattisesti