Miten näen edellisen session tulokset nykyisessä kyselylomakkeessani?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Thu, 25 May 2023 klo 09:47 AM tekijä Matias Sarvanne

Paina Lisää sessio-painiketta ja Kopioi sessio. Tämä kopioi automaattisesti kaikki session kriteerit ja tekijät.

Ota käyttöön moduulin alareunassa olevissa lisäasetuksissa Näytä edeltävän session vastaukset kyselyssä-liukusäädin. Tämän lisäksi voit aktivoida näkyviin kommentit edellisestä sessiosta ja näyttää yksittäiselle osallistujalle hänen omat edelliset vastaukset ja kommenttinsa.

Varmista, että ensimmäisen session tulokset ovat määritetty Avoinna.

Tarkastele ja vertaile edellisen arvioinnin ja uuden arvioinnin tuloksia tulossivulla aktivoimalla molemmat sessiot shiftiä pohjassa pitäen sekä klikkaamalla vertaile painiketta.

Kuva, joka sisältää kohteen kartta, teksti

Kuvaus luotu automaattisesti