Miten luon yhteenvetosession?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 05:54 PM tekijä Joonas Rajamäki

Siirry projektisivulle ja paina Lisää sessio. Valitse Kopioi sessio ja valitse sessio, jonka yhteenvetosession haluat luoda. Tämä kopioi automaattisesti kaikki session kohteet ja ehdot.

Aktivoi moduulin alaosassa Tämä sessio on jatkoa aiemmalle sessiolle. Valitse sessio, jonka haluat jatkaa.

Ota käyttöön kaikki kolme seuraavaa lisäasetusta:

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva, lintu

Kuvaus luotu automaattisesti

Näin voit korjata edellisen session vastauksia uudessa sessiossa työpajan keskustelun perusteella poistamatta vanhoja vastauksia. Siirry juuri luomasi yhteenvetosession muotoon ja korjaa arvot vetämällä liukusäädintä tallentaaksesi yhteenvetosessioon.

Voit tarkastella korjattuja arvoja projektin tuloksissa tai yhteenvetosession tulossivulla.

Kuva, joka sisältää kohteen kartta, teksti

Kuvaus luotu automaattisesti