Miten voin kopioida vanhan projektin uuden projektini pohjaksi?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 06:00 PM tekijä Joonas Rajamäki

Voit kopioida vanhan projektisi uuden projektisi pohjaksi. Vanhan projekti kopioidaan sellaisenaan ilman vastausdataa. Klikkaa vanhan projektin sivulta Luo kopio.

Uusi projektin nimen perätään kopioinnin ajankohta muodossa [vvvv.kk.pp].

Sinut ohjataan automaattisesti uuden projektin projektisivulle.

Vanhalle projektille ei tapahdu mitään.