Miten voin vaihtaa nelikentän akseleita?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 12 Apr 2023 klo 09:58 AM tekijä Matias Sarvanne

Klikkaa x-akselin tai y-akselilla näkyvää kriteerin nimeä. Käyttämäsi kriteerit näkyvät listattuna aukeavassa pop up -ikkunassa. Valitse haluamasi kriteeri, jonka mukaan tekjät järjestetään kyseiselle akselille. Valitse Valitse useampi, jos haluat yhdistellä kriteereitä toisiinsa summaten tai kertoen.

Voit muokata oletuksena tulossivulla näkyvää nelikenttää  muokkaamalla kriteerien järjestystä:
(projektisivu > Kriteeri-välilehti > raahaa hiirelläsi kriteerit haluamaasi järjestykseen). Ensimmäisenä listattu kriteeri näkyy oletuksena x-akselilla ja toinen kriteeri y-akselilla.

Voit myös tallentaa tulosvisualisoinnin akselistot ja yläpaneelin valinnat haluamaasi muotoon klikkaamalla yläpaneelista tallennus-nappia: