Miten voin vaihtaa nelikentässä kentän sisäreunoilla olevat tekstit?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Mon, 19 Jul 2021 klo 03:31 PM tekijä Joonas Rajamäki

Nelikentän akselit ovat kriteerejä. Kentän sisällä olevat tekstit tulevat kriteerien asetuksista.

Mene projektisivulle ja valitse Kriteerit-välilehti. Muokkaa haluamaasi kriteeriä.

Kriteerin asetuksissa relevantti kohta on Otsikot nelikentän skaalan päille: