Tehtäväehdotusten generointi tekoälyn avulla

Tekijä Matias Sarvanne, Muokattu Tue, 19 Dec 2023 klo 01:07 PM tekijä Matias Sarvanne

Riskien arvioinnin jälkeen on mahdollista hyödyntää tekoälyä tehtäväehdotusten generoimisessa.

Klikkaa robottisymbolia luodaksesi listan tehtäväehdotuksia riskeille. Jos riskeille on jo määritetty tehtäviä, tekoälyä voi käyttää myös ajattelun tukena ehdottamaan uusia tehtäviä tarvittaessa. Tekoäly ottaa uusissa ehdotuksissa huomioon jo valmiiksi lisätyt riskit.