Miten näytän vastaajilleni heidän aiemmat vastauksensa?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 05:54 PM tekijä Joonas Rajamäki

Edelliset vastaukset yhdestä session voidaan näyttää toisessa. Eli tarvitset ainakin kaksi sessiota käyttääksesi tätä toimintoa.

Kuinka tämä toiminto kytketään päälle

1. Avaa asetukset siinä sessiossa, jossa haluat näyttää vastauksia edeltävästä sessiosta:

2. Napsauta päälle seuraavat kytkimet asetuksista:
  3. Valitse sessio, josta edelliset vastaukset tulisi näyttää ja napsauta päälle viimeinen kytkin joka ilmestyi näyviin kun "Käytä tarkkaa kyselyä" kytkin laitettiin päälle:

Yksityiskohtia tästä toiminnallisuudesta

Osallistuja identifioidaan hänen sähköpostinsa avulla (hänen käyttäessä kyselykutsulinkkiä) tai käyttäjätilinsä avulla (kun hän ei käytä kyselykutsulinkkiä vaan navigoi kyselysivulla käyttöliittymässä). Sama henkilö, joka on kutsuttu eri sähköpostilla ei voi nähdä edellisiä vastauksiaan, jotka annettiin toista sähköpostia käyttäen. Rekisteröityneen käyttäjän, joka kutsuttiin sähköpostinsa käyttä sessioon, täytyy käyttää kyselykutsulinkkiä vaikka hän olisi kirjautunut sisään vastatessaan.

Jatkosessioita voidaan ketjuttaa rajatta; näytetään edelliset vastaukset Sessiosta 1 Sessiossa 2, vastaukset Sessiosta 2 Sessiossa 3 jne.

Osallistujat eivät näe vastauksiaan vain siitä yhdestä edellisestä, jolle nykyinen on asetettu olevan jatkoa, vaan myös mahdollisesti ketjua taaksepäin mennessä aiemmista sessioista. Tämä toimii näin:

• Osallistuja on vastannut
    • kysymykseen X Sessiossa 4
    • kysymykseen Y Sessiossa 3 muttei Sessiossa 4
    • kysymykseen Z Sessiosa 2 muttei Sessioissa 4 tai 3
  • Sessiossa 5 tämä osallistuja näkee edellisen vastauksensa
    • kysymykseen X Sessiosta 4
    • kysymykseen Y Sessiosta 3
    • kysymykseen Z Sessiosta 2

Tämä vaatii, että Sessio 5 on asetettu olevan jatkoa Sessiolle 4, Sessio 4 Sessiolle 3 jne.