Muokkaaksesi johtopäätöskenttiä valitse visualisaatiosivulla

1. Nelikentässä tai tutkakuvaajassa, valitse jokin yksi tekijä ja paina Tehtävät ja johtopäätökset.
  2. Tulostaulukossa, jos johtopäätöskentät eivät ole näkyvillä, paina Tehtävät ja johtopäätökset, sitten paina mitä tahansa johtopäätössolua. Paina ikkunan pohjalta Näytä kaikki johtopäätöskentät, jos kenttä, jota aiot poistaa ei näy.

Klikkaa johtopäätöskentän nimen vieressä olevaa roskakori-nappia. Jos johtopäätöskenttään on kirjoitettu sisältöjä projektissa tai jossakin sessioissa, nämä poistuisivat johtopäätöskentän mukana. Saat ensin ilmoituksen siitä löytyikö tällaisia sisältöjä vai ei, minkä jälkeen voit vahvistaa poistamisen.