Miten voin muokata arviointikriteereitä?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 22 Mar 2023 klo 12:20 PM tekijä Matias Sarvanne

Valitse projekti ja Kriteerit-välilehti.

Voit lisätä uusia kriteereitä valitsemalla Lisää uusi kriteeri.

Klikkaa jakoavainta muokataksesi kriteeriä, vastausskaala tai lisätäksesi tarkentavia kysymyksiä.

Voit valita sessioiden kyselyihin relevantit kriteerit sessioeditorista. Tämä ei vaikuta olemassa olevaan vastausdataan.

Klikkaa roskakoria poistaakseski kriteerin.

Kriteerin poistaminen poistaa myös kaiken siihen liittyvän vastausdatan.