Miten automatisoin kyselykutsun lähettämisen?

Tekijä Joonas Rajamäki, Muokattu Wed, 14 Jul 2021 klo 06:02 PM tekijä Joonas Rajamäki

Lähettääksesi ensimmäisen kyselykutsusi mene Kutsuihin ja paina välilehteä Luo uusi kyselykutsu

Täytä yksityiskohdat ja lisää osanottajat.

Mene lomakkeen loppuun ja valitse Ajastettu lähetys.

Valitse päivämäärä ja aika ajastetulle kyselykutsulle. Kun ajastat ensimmäistä kyselyä, se lähetetään Kaikille lisättynä oleville vastaanottajille listassa ajastettuna aikana.

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Paina Esikatsele ja lähetä.

Muistutusviestit

Sivulla jonne sinut ohjataan ensimmäisen kutsun lähettämisen jälkeen, valitse Lähetä viesti kaikille vastaanottajille tai lähetä viesti keskeneräisille vastaanottajille. Molemmat painikkeet luovat kopion nykyisestä kutsusta vastaanottajalistoineen. Ero on siinä, kopioidaanko kaikki vai vain keskeneräiset vastaanottajat uuden kutsun vastaanottajiksi.

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Mene sivun loppuun ja valitse päivämäärä ja aika ajastetulle kyselykutsulle. Tällä kertaa valitse Ne jotka eivät ole vielä valmiita valittuun aikaan mennessä lähettääksesi viestin ainoastaan keskeneräisille vastaanottajille.

Paina Esikatsele ja ajasta.

Luodaksesi useita muistutusviestejä toista vaiheet tällä kertaa kopioimalla muistutus, jonka juuri ajastit.

Ajastetun kutsun muokkaus

Toisin kuin jo lähetettyjä kutsuja, voit edelleen muokata ajastettuja kutsuja. Välilehdellä Kutsut voit KatsellaKeskeyttää ajastuksen tai Poistaa kutsun.

Ajastuksen keskeytys ainoastaan palauttaa kutsun luonnokseksi muokkausta varten. Muista uudelleenajastaa, kun muokkauksesi on valmis!

Muokataksesi Luonnostasi, paina Kynä-painiketta sen vieressä.