1. Pääset viemään projektin datan exceliin klikkaamalla kolmesta pisteestä Data export painiketta.

Huom: Käyttöoikeudet datan exportoimiseen ovat rajattuja. Ota yhteyttä support@inclus.com tarvittavien oikeuksien aktivoimiseksi.

2. Klikkaa "Hae työpajan data palvelimelta" ja lataa projektin .csv tiedosto.

3. Avaa tyhjä Excel tiedosto ja mene Data välilehdelle -> Hae data tiedostosta -> Teksti/CSV

4. Valitse data jonka haluat tuoda Exceliin. Tiedostot löytyvät ladatut tiedostot kansion alta.

5.

Lataa tiedosto Exceliin. Voit editoida datan formaattia jo ennen latausta muunna data painikkeesta.